Brownies en Blondies als personeelsgeschenk

Brownies en Blondies als personeelsgeschenk

Welke werkgever wil zijn personeel niet eens verrassen met iets lekkers? Hebben ze goed hun best gedaan, door Corona anders moeten werken, een doel behaald, een drukke tijd gehad, een (online) team meating of gewoon zomaar… Beloon je werknemers dan met een leuk personeelsgeschenk van wowenzo.nl. Kies voor heerlijk vers gebakken Brownies en/of Blondies en verras je personeel met een heerlijke traktatie. WoWenzo zorgt voor heerlijke vers gebakken Brownies en dat het als een leuk pakketje bij personeel wordt bezorgd!

Ruime keuze

Onze Brownies en Blondies zijn te verkrijgen met diverse toppings. M&Mโ€™s, Stroopwafel, Oreo, Rolo, Karamel-zeezout, Noten-superfood en nog veel meer lekkere combinaties. Maak je keus in onze shop en bestellen maar. Bekijk ook onze specials zoals Valentijn, Carnaval, Pasen, Holland, Sint, Kerst en Nieuwjaar.ย Een personeelsgeschenk waar de hele familie blij van zal worden!

Gratis kaartje bij je personeelsgeschenk

Je kan bij je bestelling kiezen voor een gratis kaartje. Geef bij je bestelling een tekst op en wij zorgen dat deze op de kaart wordt geschreven. Zo wordt je personeelsgeschenk nog persoonlijker. Er kan ook een kaartje op maat worden gemaakt met je eigen logo! Informeer naar de mogelijkheden.

 

Brownie verrassing versturen

Onze Brownie personeelsgeschenken worden zo ingepakt zodat ze als brievenbuspakketje verstuurd kunnen worden. Wij maken gebruik van de diensten van DHL. Je werknemer hoeft dus niet aanwezig te zijn om de heerlijke Brownies te ontvangen. Het past gewoon door de brievenbus. Heb je meerdere adressen dan mag je een aparte adressenlijst per mail aanleveren. Graag o.v.v. het bestelnummer aanleveren. Dan zorgen wij voor de rest.

Informeer altijd even naar de levertermijn! Bij de bezorgdiensten is het nog steeds erg druk en de Brownies moeten natuurlijk ook nog gebakken worden.

Ga snel naar onze Brownie-shop en bestel onze heerlijke Brownies en/of Blondies!

personeelsgeschenk_brownies

Meer info over Brownies personeelsgeschenk of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in. We reageren altijd!
Check aub ook je spam-box, het wil nog wel eens voorkomen dat een antwoord daar terecht komt…

    Linkpagina’s

    X