Over mij

Over WoW enzo

Hoi allemaal
Ik ben Suzanne van Doorn en woon in Heesch. Al verschillende jaren actief bezig met Zuster Evie. Alleen ik heb nog veel meer ideeën… dus tijd voor iets nieuws erbij. Begin 2020 is WoW enzo geboren. Concept is uitgewerkt en dit is waar we nu staan. Ik start met online verkoop van Brownies en Blondies en bouw het verder uit met nog veel meer ideeën.

 

WoW omgedraaid is MoM
Een ondernemende MoM die altijd bezig is.

Altijd creatief bezig met 100.000 dingen, bakken en kokkerellen. Zoeken naar nieuwe leuke concepten en veel uittesten. Brownies zitten al jaren in het assortiment van Zuster Evie, een kleine stap om ze gebakken te verkopen… en de Blondies zijn zusjes van de Brownies dus die mogen niet ontbreken…

Iemand verrassen, een hart onder de riem steken, beterschap wensen, Valentijn, Moederdag, Vaderdag, jubileum of alle andere dingen die je kan bedenken… verwen zo iemand eens met een doosje Brownies of Blondies (of een combi daarvan ;p) Altijd leuk om te geven en leuk om te krijgen! Klik hier voor alle smaken en keuzes!

Over Zuster Evie Heesch

Foodgifts op ambachtelijke wijze
Ik ben sinds januari 2017 franchisenemer bij Zuster Evie. Ik maak Puike Potten en Zalige Zoetigheden voor de consument en winkeliers. Een erg leuke uitdaging die ik met vol enthousiasme uitvoer. Het zijn ‘kei’ leuke foodgifts die ook nog eens erg lekker zijn. Mooi in een pakketje ingepakt om cadeau te geven… bijna alles is mogelijk. Mail of bel me als je meer informatie wil.

 

Zuster Evie Heesch staat voor
Ambachtelijk & lokaal, met een vleugje inspiratie!

“Ambachtelijk gemaakt” Alle producten die Zuster Evie Heesch verkoopt worden ook ‘echt’ in Heesch gemaakt. Een écht lokaal product dus! Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste ingrediënten. Het meel komt van een molenaar en de appels van een lokale fruitkweker.

Heeft u een feestje en weet niks te bedenken om te geven? Bel, mail of app en ik kan een leuk cadeau-pakket voor je samenstellen. Dit kan op basis van Potten/Fudge naar wens of ter hoogte van een vast bedrag. De Puike Potten en Fudge van Zuster Evie Heesch zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen! Klik hier voor alle cadeau-paketten.

 

X