Brownies relatiegeschenk de lekkerste verrassing!

WoWenzo Brownies als relatiegeschenk

Wat is er nu leuker als iets lekkers krijgen met de post? Wij zouden het ook niet weten ;p Onze Brownies zijn uitermate geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. Zet onze Brownies in als marketingcampagne, laat je klant weten dat je er voor ze bent of als dank-je-wel voor een mooie order. Natuurlijk ook leuk om te ontvangen tijdens een van de Feestdagen. Bekijk onze specials zoals Valentijn, Carnaval, Pasen, Holland, Sint, Kerst en Nieuwjaar.

Gratis kaartje bij Brownies relatiegeschenk

Je kan bij je bestelling kiezen voor een gratis kaartje. Geef bij je bestelling een tekst op en wij zorgen dat deze op de kaart wordt geschreven. Zo wordt je relatiegeschenk nog persoonlijker. Er kan ook een kaartje op maat worden gemaakt met je eigen logo! Informeer naar de mogelijkheden

Brownie relatiegeschenk verrassing versturen

Onze Brownie personeelsgeschenken worden zo ingepakt zodat ze als brievenbuspakketje verstuurd kunnen worden. Wij maken gebruik van de diensten van DHL. Je werknemer hoeft dus niet aanwezig te zijn om de heerlijke Brownies te ontvangen. Het past gewoon door de brievenbus. Heb je meerdere adressen dan mag je een aparte adressenlijst per mail aanleveren. Graag o.v.v. het bestelnummer aanleveren. Dan zorgen wij voor de rest.

Informeer altijd even naar de levertermijn! Bij de bezorgdiensten is het nog steeds erg druk en de Brownies moeten natuurlijk ook nog gebakken worden.

Ga snel naar onze Brownie-shop en bestel onze heerlijke Brownies en/of Blondies!

WoWenzo Brownies Holland assorti 6

Meer info over Brownies relatiegeschenk of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in. We reageren altijd!
Check aub ook je spam-box, het wil nog wel eens voorkomen dat een antwoord daar terecht komt…

    Linkpagina’s

    X