Brownies als personeelsgeschenk Kerst

Kerst Brownies

Het lijkt nog ver weg… maar het is al bijna zover. De Kerstman komt eraan.

Verras iemand met heerlijke Kerst Brownies

Opa, oma, oom, tante, vaders, moeders of wie dan ook… elk familielid houd toch van Brownies! Verras ze met Kerst met onze heerlijke ambachtelijke Brownies. Je kan kiezen uit een doosje van 6, 12 of 24 stuks. Klik hier om meteen naar de Brownie shop te gaan. Kies er een leuk kaartje bij die wij handgeschreven bij je bestelling doen, persoonlijker wordt het niet!

 

Kerst Brownies Personeelsgeschenk

Door het Corona-virus zullen de feestdagen anders verlopen dan anders. Dit jaar geen Kerstviering met het personeel en de familie… Verras ze daarom thuis met een doos heerlijke verse Kerst Brownies! Leuk feestelijjk versierd met Kerst items. Kies er een leuk kaartje bij en verras je medewerkers met overheerlijke Brownies.

Heb je meerdere adressen waar pakketjes heen mogen? Bestel het juiste aantal via onze shop en geef bij de opmerkingen aan dat de verzendadressen per mail worden aangeleverd. Per mail kun je dan een Exel lijst aanleveren die we gebruiken voor verzending. Wij gaan het voor je regelen!

Wil je een eigen ontworpen kaartje van je bedrijf, je logo op onze kaart of een andere wens? Laat het ons weten en we gaan kijken wat er mogelijk is. Graag je vraag per mail, dan krijg je spoedig antwoord van ons (geen reactie binnen 24 uur? check aub je spam-box…) Je mag ook een app-je sturen, geen probleem bij WoWenzo.

– Dagelijks vers gebakken
– Als brievenbuspakketje verstuurd
– Eigen kaartje erbij is mogelijk
– Brownies kunnen afwijken van de afbeelding

Advies; Bestel tijdig ivm drukte!

wowenzo kerst brownies

Personeelsgeschenk Brownies

Linkpagina’s

X