Kies op de afrekenpagina zelf de verzenddatum! Wil je iemand verrassen met een speciale gelegenheid? Geef dit dan aan bij opmerkingen, dan zetten we er een ‘te openen op’ datum op. We geven de garantie dat op de gekozen verzenddatum je bestelling bij de pakketdienst is, helaas hebben wij geen invloed op de levertijd.

Verse ambachtelijke Bestel voor jezelf of Brownies voor een ander LOGO-WowEnzo-370 met diverse toppings Nu ook verkrijgbaar Bestel voor jezelf of Ambachtelijke originele voor een ander LOGO-WowEnzo-370 Blondies Originele DIY Leuk om te geven Foodgifts en leuk om te krijgen van Zuster evie heesch

Ambachtelijke Brownies bestellen, je kan er alles mee vieren!

15% Herfst-korting!

De temperatuur zakt, het regent vaker… de herfst is begonnen. Heerlijke Brownies bij een kop warme chocolademelk, dat is puur genieten. Gebruik bij het afrekenen de code wow-herfst en krijg 15% korting.

20211012-Assorti02-Brownie_WoWenzo-20

Verras de jarige met heerlijke Brownies!

Stuur de jarige een heerlijk cadeautje, wat een verrassing en erg lekker. Doe er gratis een leuk kaartje bij. Niet thuis? geen probleem onze pakketjes passen door de brievenbus ;p

Ambachtelijke Brownies Carnaval
AMBACHTELIJKE BROWNIES

Vers uit de oven verstuurd

SNELLE LEVERING

Binnen 2 werkdagen verstuurd

BRIEVENBUSPAKKETJE

Niet thuis? Toch bezorgd 🙂

Ambachtelijke Brownies bestellen, verras er iemand mee!

WoWenzo bakt en verstuurd de lekkerste ambachtelijke Brownies & Blondies.

Ambachtelijke Brownies bestellen, gebakken met liefde en passie, mooi ingepakt, met gratis kaartje en verstuurd als brievenbuspakketje. Ideaal voor een Verjaardag, Valentijn, Pesoneelsgeschenk, Relatiegeschenk, Moederdag, Vaderdag, Jubileum, Beterschap, Geslaagd en alles wat je verder bedenken kan. Kijk snel in de shop om de ambachtelijke Brownies te bestellen, volop keuze!

Home
Home
Home

Zuster Evie Heesch

Linkpagina’s

X