Zuster Evie Heesch

Welkom bij de leukste Foodgifts!

Zuster Evie Heesch maakt Foodgifts, oftewel Puike Potten. Dit zijn potten gevuld met een compleet recept. Zelf boter of een eitje toevoegen en bakken maar. Puike Potten zijn er in veel variaties. Alléén de beste ingrediënten worden gebruikt. De lekkerste broden, muffins, koekjes, chocolademelk, chocolademousse, thee en nog veel meer maak je nu in een handomdraai helemaal zelf. Het is leuk om te geven en leuk om te doen, samen met de kids of je geliefde, en het is nog heerlijk ook!

Naast de bakmix Puike Potten is er ook assortiment aan soep. Hier hoef je alleen water bij te doen en het te koken. Voeg zelf naar smaak bouillon toe en geniet van een paar heerlijke kommen soep. Ik maak ook appelmoes op de ‘ouderwetse’ manier en deze gaat vers uit de pan in Weckpotten. Met een lekkere twist door de appels in likeur te koken. Verkrijgbaar in 3 smaken; Jägermeister, Appeltaartlikeur en Captain Morgan. Deze zijn dus al kant en klaar om te eten… en je wordt er niet dronken van.

Ouderwets lekkere Chocolademelk

Hét recept zoals ze het vroeger ook maakten, met echte cacao en chocolade. Iets meer werk om te maken maar 100x zo lekker als de instant choco’s die tegenwoordig worden verkocht. En daarbij ziet het er ook nog eens kei gaaf uit in zo’n leuk flesje. Leuk om kado te geven en te krijgen. Tevens uitermate geschikt als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket!

Magische Toverthee

Heerlijke groene thee met een schitterend effect. Giet heet water in de fles, gooi de bol erbij en na een tijdje komt er een schitterende bloem uit. Verkrijgbaar in 4 smaken; Relax, Smile, Happy en Zen. Elke smaak heeft een andere invloed op je… kom ze maar snel uittesten.

Chutney Proeverijtje

De Chutneys worden net zoals de Fudge ook geheel handmatig gekookt en geweckt. 3 smaken Chutney in 1 pakketje; Rode ui-Rode Port, Peer-Jägermeister, Appel-Appeltaartlikeur. Vanaf nu verkrijgbaar! Heerlijk om een kaasje in te dippen of bij een vleesgerecht. Gewoon proberen!

Interesse om ook Zuster te worden?

Zuster Evie Heesch is een franchise formule van Zuster Evie. Zo is er een netwerk van ruim 40 zusters die allemaal hun eigen regio bedienen. Zo hebben we een landelijke dekking met de lekkerste en leukste Foodgifts. Mijn producten worden ook bij diverse lokale winkels aangeboden. Klik hier voor een overzicht van de verkooppunten. Afhalen op mijn adres in Heesch mag natuurlijk altijd! Bel of mail me met je wensen en ik ga het voor je regelen.

X